18:00

Kvicksunds SK

Referat: BK Sport P 05 Gul - Kvicksunds SK

Ny match och denna gång mot Kvicksund, vädret var lite som det brukar vara på Ekängen det vill säga hyfsat blåsigt. Det var dock 12 laddade grabbar som var sugna på att spela match. Efter en bra uppvärmning så var det dags för matchstart.

Vi hade vinden i ryggen i första halvlek och spelet på planen var ganska jämnt. Kvicksund var bra på att utnyttja våra misstag och skapade en del chanser i början och gjorde också 1-0. Vi fortsatte att kämpa på och Gabriel kvitterar till 1-1 efter en soloprestation där han snyggt sätter bollen i målvaktens vänstra hörn sett från anfallsvinkel. Resten av halvleken blev jämn och det skapades en del chanser åt båda håll. Vi var dock inte riktigt på tå för att få in ytterligare bollar.

Andra halvlek började med en jättechans för Kvicksund direkt på vår avspark som tur var gick bollen utanför. Det blev därefer inte så mycket till spel dels beroende på vinden som vi hade emot i andra halvek och att vi inte riktigt orkade det var dock samma för Kvicksund så matchen fortsatte att vara jämn. Kvicksund tar ledningen med 2-1 och vi kvitterar till 2-2 genom Elias efter passning från Max. Båda lagen skapar några halvchanser och vi har bland annat 2 bollar i ribban. Matchen ser ut att sluta oavgjort men Kvicksund sätter en boll i slutminuten och vinner med 3-2.

Vi fick se härliga kämpatakter och stundtals bra spel från Neo, William, Figge, Tore, Vincent i försvaret, Adam, Albin, Anton, Tore, Vincent, Elias, Felix på mittfältet, Gabriel och Max på topp och William och Vincent i målet.

Tycker att vi var värda minst oavgjort men det lag som gör mest mål vinner och denna gång var det Kvicksund. Alla spelare gör det dock riktigt bra så det är bara att ta nya tag.

Tack till publiken, grabbarna i laget som aldrig ger upp och till Kvicksund för en juste och bra match.

tor 24 sep 2015, 18:00 Kvicksunds SK - BK Sport P 05 Gul 9 - 0